aaaa

7 april 2021

Met trots verkondigen wij onze eerste samenwerking met een basisschool in Den Haag: de Jan van Nassauschool (O3). Wij, als team, bedanken de organisatie voor het vertrouwen en voor deze kans om onze doelen na te kunnen streven.

We zijn gestart op dinsdag 6 april 2021 met ons programma op deze basisschool. De aankomende maanden zullen we op deze basisschool een pilot draaien van ons programma. Leerlingen zullen wekelijks, buiten schooltijden, ondersteund worden met huiswerk- en studiebegeleiding en talentontwikkeling. Daarnaast bestaat er voor hen ook de optie om ondersteuning te krijgen in taalvaardigheid (vreemde talen). 

Wij hopen dat we de leerlingen veel kunnen leren en kennis kunnen laten maken met hun eigen talenten, om deze vervolgens te kunnen ontwikkelen tot het hoogst haalbare.
Ten slotte willen we vermelden dat we ons programma graag ter beschikking stellen aan andere basis- en middelbare scholen in Den Haag en in de rest van Nederland. We hopen uiteindelijk zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen! 

Met vriendelijke groet,
Team Talenten van Morgen.