Werken bij

Bij Stichting Talenten van Morgen zijn over de afgelopen jaren tientallen stagiaires en vrijwilligers betrokken geweest die ontzettend veel en mooi werk hebben neergezet. Hierdoor zijn wij doorlopend op zoek naar vrijwilligers die ons en vooral de talenten van morgen willen helpen bij de zoektocht naar hun talenten.

Vrijwilliger?

Als vrijwilliger kun je deel uitmaken van een commissie binnen onze organisatie, maar denk je daarnaast mee over verschillende beleidsonderwerpen en draag je hiermee een steentje bij aan het uiteindelijke programma.

Waarom zou je werken bij Stichting Talenten van Morgen? In de eerste plaats omdat je hiermee een prachtige maatschappelijke bijdrage kunt leveren in de vorm van het ondersteunen van kinderen bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten en passie. Daarnaast maak je deel uit van een gevarieerd en toegankelijk netwerk van studenten en afgestudeerden en ontwikkel je jezelf zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ook werken bij Stichting Talenten van Morgen? Of zoek je als student een organisatie om stage te kunnen lopen?

Contact opnemen?

Neem een kijkje op onze vacature pagina, of neem contact met ons op.